Boek ‘Mijn leven in de wildernis’

Bekijk ook de Engelse website: miriamlancewood.wordpress.com

omslag-nl

De Bestseller “Mijn leven in de wildernis” is het avontuurlijke en inspirerende verhaal van een moedige jonge vrouw die radicale beslissingen neemt en grenzen overschrijdt. Zo ontdekt ze wat belangrijk is in het leven.
De Nederlandse Miriam Lancewood leidt sinds 2010 een uiterst primitief leven in de wildernis, samen met haar Nieuw-Zeelandse man. Als nomaden trekken zij rond in het ruige, eenzame bergland, ver van de bewoonde wereld. Met minimale voedselvoorraden leren ze te overleven in de onherbergzame natuur. Ze leven van de jacht, van planten en bessen. Het is vaak  bitter koud, en soms hebben ze honger. Toch houdt Miriam van haar leven en voelt ze zich vrij als een vogel: verbonden met het land en intens gelukkig in de natuur.

Ze vertelt over de praktische kanten van haar leven: jagen met pijl en boog, door woeste rivieren heen waden, warm blijven in de strenge winter, en ondoordringbare bergwouden doorkruisen.
Maar ze schrijft ook over het langzame ritme van het leven in de wildernis, over haar relatie met Peter die dertig jaar ouder is, de zeldzame en bijzondere ontmoetingen met de paar andere mensen die ze tegenkomen, en haar spirituele band met de natuur, die steeds sterker wordt.
Mijn leven in de wildernis is grappig, boeiend, spannend, kleurrijk en lichtvoetig. Voor lezers die zelf ook graag een authentiek en vrij leven willen leiden.

(Blurb, Jenny Hellen, Publisher Allen&Unwin, New Zealand)

Bestel ‘mijn leven in de wildernis’ online bij Bol.com
(19,99 euro, gratis verzending)
letter2
Fragment van ‘een brief uit de wildernis’